.:: ::.
.:: ::.
.:: ::.

 ДОБРЕ ДОШЛИ ! 

“Бибов пласт” ЕООД е фирма за производство на алуминиева  и PVC дограма, окачени фасади и стоманени покривни остъкления. Производствената база на фирмата се намира в индустриалната зона на кв.Тракия, гр.Пловдив , ул.”Недялка Шилева” №1 и представлява ново, модерно хале изградено по западен образец с площ 1500 м2. Цехът на фирмата е оборудван с машини от немска машиностроителна компания.

Профилните системи с които фирмата работи са

  • SCHÜCO”
  • “JANSEN”
  • “VEKA”
  • “ETEM”
  • “DORMA”

   Стъклопакетите, които фирмата поставя са на "GLAVERBEL" Чехия. Предлагаме много образна гама от слънцезащитни и енергоспестяващи стъкла с различен цвят и дебелина в зависимост от изискванията на клиента. За по-добра енергиийна ефективност се използват нискоемисийно стъкло и слънцезащитно сън енерджи

   Тези доказани системи извеждат фирмата на челни позиции сред производителите на дограма, окачени фасади, стъклени конструкции.

   Високите технологични характеристики на машините и добрата професионална подготовка на служителите гарантират едно изключително и постоянно качество на произвеждданата продукция. Използването на качествени профили от водещите доставчици в бранша е едно от основните условия за получаването на качествен и дълготраен краен продукт.

   Политиката на фирмата е изцяло насочена към удовлетворяване на изискванията и потребностите на клиентите чрез изпълняване на проектите в поставените срокове, при едно изключително качество на добри цени.

 

2007© All rights reserved Created by ArmaSoft